Funktionsmedicinskt program, tre månader

Vi startar upp med en grundlig genomgång av dina värden och dina symptom. Vi kommer fram till hur vi ska lägga upp arbetet med din hälsa utifrån de mål vi kommer fram till. Om du inte har aktuella värden så startar vi med att du fyller i ett utförligt funktionsmedicinskt inriktat formulär. 

Vi har regelbundna möten då vi går igenom hur din hälsa kan optimeras och bra metoder för det. Däremellan finns det rum för kortare hälsocoach-samtal över telefon och den vanliga mailkorrespondensen. 

Du drivs av en vilja att vilja förändra och må bättre. Tillsammans jobbar vi med din hälsa på ett holistiskt och funktionsmedicinskt inriktat sätt. Till buds står olika metoder och även tester av högkvalitiva labb om det behövs.
Att ta ett piller och allt går bort, det kan vara en lösning för att komma igenom dagen. Nu vill du jobba på att få en bra tarmhälsa, gå ner eller gå upp i vikt, förbättra dina hormonella markörer och din livskvalitet, med allt som en artegen livsstil kan erbjuda. Det handlar aldrig ”bara” om mat. Det är rörelse, ljus, kost, sammanhang och inte minst regenererande sömn.

Under dessa tre månader är processen denna;

  • upptag av hälsomarkörer i inskrivnings- och symptomformuläret. 
  • genomgång av historia och målbilder.
  • vi beställer de test som behövs i ditt fall för att titta på tarmhälsa, ämnesomsättning i cellen, histamin- och salicylat-utredning, genetik och immunförsvaret utifrån din individuella situation. 
  • åtgärdsprotokoll för att fokusera på det som behöver förändras eller stödjas. Det kan vara en Sibo, problem med histamin eller en sköldkörtel som behöver få mer näring för att slippa medicineras. 
  • vi har rådgivning 60 minuter 6 gånger, men även möjlighet att skriva på den datasäkra plattformen för direkt stöd och information. 

 Mer information här; info@läkanaturligt.se

 Susanne skrev om mig som coach:

Hon tog sej alltid tid att lyssna på mig. Hon tog sej även tid att leta lösningar emellan mina besök hos henne. Jag kunde alltid ta kontakt över mail för att få stöttning och pepp. Jag fick mycket hjälp med kosten, rörelse och tex andningsövningar. Hon har extremt mycket vetande.
Mest av allt uppskattar jag hennes okomplicerade och öppna sätt.

Susanne 49 år, önskemål: fibromyalgi och viktnedgång, 10 kilo fettmassa. Hon har börjat jobba 80%. Hon hör av sig då och då och har berättat att hon har blivit så pigg att hon startat en egen firma vid sidan om.