Vitamin D, ett prohormon. Inte bara viktigt för skelettet.

Man skulle kunna bli lite smartare, gladare och sova bättre. *1

Bristsymptom;

Dålig tillväxt, skelettsmärta, mjukt och missformat skelett (rakit hos barn och osteomalaci hos vuxna), benskörhet, tandköttsinflammation, förstoppning och muskelsvaghet. *2

Kör det Corona-säkert och boka din rådgivning om d-vitamin över zoom eller telefon. För dig som kan komma till mottagningen,  vi följer FHM råd och rekommendationer.

Så här går det till;

1. Gå in på plattformen som innebär att dina värden och mail kan skickas dataskyddat med GDPR, och anmäl dig hos mig på Läka Naturligt.
2. Boka en rådgivning för att arbeta på ett bättre D-vitaminvärde.
3. Vi går igenom vad behöver du äta och hur kan du förbättra dina värden. Din preferens för kost är det som är min förutsättning för rådgivning. Samt de vetenskapliga fakta som finns om biokemi och nutrition. Jag anser att det handlar om DIG och inte om vad allmänna studier visar. Respekt och hänsyn för dina val är mina ledord.
4. Vilka blodprover som ingår för att se hela bilden.
5. Om du har svårinställda d-vitaminvärden eller andra faktorer som tyder på att din genetik lagt stenar i vägen, tittar vi på det.
6. Andra faktorer är tex autoimmuna sjukdomar som Psoriasis, Hashimoto och Vitiligo.
7. Du och jag jobbar i team med hälsa och optimering. Sjukdom måste läkare utreda. Vårt jobb kan inte ersätta sjukvård och en läkarkontakt.
8. Beräknad tidsåtgång en timme rådgivning. Pris 1100 kr inkl moms.
9. Bänka dig med telefonen eller zoom. Ha papper och penna tillgängligt plus ett nyfiket sinne för vad som kan vara nycklar till din bästa hälsa. 
 
 
Referens:
  1.  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33164936/
  2. https://www.internetmedicin.se/behandlingsoversikter/endokrinologi/d-vitaminbrist/