Du sportar eller har ett arbete som är krävande och vill ha en effektiv och vetenskapligt förankrad feedback för att kunna slippa skador och framtida bromsklossar. Oavsett om du vill göra daglig bio-hacking eller ett djupdyk i dina egna hälsomarkörer - är du välkommen för en check-up.

Optimera dina hälsomarkörer med tester som du utför i hemmets lugna vrå för att sedan skicka det till vårt kvalitetslabb genom Nordic Laboratories. Tillsamman går vi igenom ditt åtgärdsprogram och dina frågor under 60-75 minuters konsultation. Kostnad, 1800 SEK, se prislista. Uppföljning på funktionsmedicinskt test.

Det finns möjlighet att utöka detta erbjudande till ett hälsoprogram om du behöver mer stöd för att utföra förändringsarbete. För det finns premium medlemskap som ger 10% rabatt på tjänster, tester från Nordic Laboratories och tillskott därifrån och från Upgrit. Premium medlemskap utgår från min oberoende kollegas plattform Evomedicin. 

Hur det går till:

  • Jag beställer ett Organix, 325 EURO som skickas hem med instruktioner på svenska till dig.
  • När resultatet har kommit får du en länk så att du kan ladda ner själva testet och vi bokar in en konsultation på 60-75 minuter.
  • Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på just för dig, utan att gå på djupet i biokemi, om inte det önskas.

Kvinna 34 år, i efterföljande mail:

Haha, ingen idé att tacka mig. Jag lyssnar alltid när du ger mig råd och lär mig mycket om mig själv. Personer som du, med sunt resonemang har dock varit min räddning. Jag har studerat mig själv och fattat många saker på vägen. Vet inte hur jag ska kunna betala tillbaka, vet bara att särskilt du är värd all respekt. Du har mycket kunskap som du dessutom har förstånd att använda på ett individanpassat sätt, kryddat med empati. Jag är glad att kunna rekommendera dig! Hoppas verkligen du har nytta av det. Kram <3