I grunden intresserad av kroppen och själen. Undersköterska, hälsocoach från Paleo Institutet, utbildad i Tyskland inom skolmedicin och funktionsmedicin till ett tyskt statligt certifikat som man kan översätta till naturläkare. Dvs skolmedicinsk kunnande om kroppen, biokemi och hur många mediciner fungerar. Mitt val inom funktionsmedicin är att koncentrera mig på tarmhälsa efter en massa år då jag fokuserat på matintoleranser, hormoner och ämnesomsättningen. Till min hjälp har jag funktionsmedicinska tester, utvärdering av symptom olika tillskott och metoder som baserar på studier och traditionell medicin. Jag anser att de metoderna som riktar sig mot sömn, avslappning och bra rörelse är extra viktiga. Detta för att kunna arbeta på djupet och verkligen nå de orsaker som gett symptom. 

Ett av mina ledord är ödmjukhet inför min klients önskemål och känslor, mitt intresse för hur just den personen jag möter ska kunna må bättre, snabbt men även långsiktigt.  

För bokningar kontakta mig på boka@lakanaturligt.se.

 

Du kan boka mig för personlig konsultation för dig, tillsammans med din kompis eller partner, föredrag och event.

Jag erbjuder även en fri femton minuters rådgivning för att utröna vad vi tillsammans ska fokusera på, som passar bäst i ditt nuvarande läge. 

Introsamtal är en rabatterad tjänst på 45 minuter, för att ha tid att gå igenom vad för upplägg som passar dig bäst i din nuvarande situation. Inte lämpad för djupgående funktionsmedicinsk rådgivning eftersom tidsutrymmet är för kort för att kunna ge individuell rådgivning baserad på provtagning och genomgång av markörer. Däremot kan jag ge övergripande hälsocoachråd utifrån vårt samtal och de svar du fyllt i den hälsoscreeningen som föregår vårt tidsbokade möte. Plats: på mottagningen eller bekvämt över Zoom.