I grunden intresserad av kroppen och själen. Funktionsmedicinsk terapeut och tysk naturterapeut.Dvs skolmedicinsk kunnande om ämnesomsättning, biokemi, nutrigenomics och gastroenterologi. 

Mitt val inom funktionsmedicin är att koncentrera mig på cell-ämnesomsättning, tarm- och hormon-hälsa. Detta beslut har mognat fram efter en massa år då jag fokuserat på matintoleranser, hormoner, genetik, metylering och ämnesomsättning samt olika dieter som verktyg.

Till min hjälp har jag funktionsmedicinska tester, utvärdering av symptom olika tillskott och metoder som baserar på studier och traditionell medicin. Jag anser att de metoderna som riktar sig mot sömn, avslappning och bra rörelse är extra viktiga. Detta för att kunna arbeta på djupet och verkligen nå de orsaker som gett symptom. 

Ett av mina ledord är ödmjukhet inför min klients önskemål och känslor, mitt intresse för hur just den personen jag möter ska kunna må bättre, snabbt men även långsiktigt.  

För bokningar kontakta mig på info@lakanaturligt.se.

Du kan boka mig för personlig konsultation för dig, tillsammans med din kompis eller partner, föredrag och event.

Jag erbjuder även en fri femton minuters rådgivning för att utröna vad vi tillsammans ska fokusera på, som passar bäst i ditt nuvarande läge. 

Plats: på mottagningen eller bekvämt över Zoom.