Rådgivning för vitamin-D status för att förebygga ohälsa

Vitamin D, ett prohormon. Inte bara viktigt för skelettet.

Man skulle kunna bli lite smartare, gladare och sova bättre. *1

Bristsymptom;

Dålig tillväxt, skelettsmärta, mjukt och missformat skelett (rakit hos barn och osteomalaci hos vuxna), benskörhet, tandköttsinflammation, förstoppning och muskelsvaghet. *2

Kör det Corona-säkert och boka din rådgivning om d-vitamin över zoom eller telefon. För dig som kan komma till mottagningen,  vi följer FHM råd och rekommendationer.
 

Så här går det till;

1. Gå in på plattformen som innebär att dina värden och mail kan skickas dataskyddat med GDPR, och anmäl dig hos mig på Läka Naturligt.
2. Boka en rådgivning för att arbeta på ett bättre D-vitaminvärde.
3. Vi går igenom vad behöver du äta och hur kan du förbättra dina värden. Din preferens för kost är det som är min förutsättning för rådgivning. Samt de vetenskapliga fakta som finns om biokemi och nutrition. Jag anser att det handlar om DIG och inte om vad allmänna studier visar. Respekt och hänsyn för dina val är mina ledord.
4. Vilka blodprover som ingår för att se hela bilden.
5. Om du har svårinställda d-vitaminvärden eller andra faktorer som tyder på att din genetik lagt stenar i vägen, tittar vi på det.
6. Andra faktorer är tex autoimmuna sjukdomar som Psoriasis, Hashimoto och Vitiligo.
7. Du och jag jobbar i team med hälsa och optimering. Sjukdom måste läkare utreda. Vårt jobb kan inte ersätta sjukvård och en läkarkontakt.
8. Beräknad tidsåtgång en timme rådgivning. Pris 1100 kr inkl moms.
9. Bänka dig med telefonen eller zoom. Ha papper och penna tillgängligt plus ett nyfiket sinne för vad som kan vara nycklar till din bästa hälsa. 
 
Referens:
  1.  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33164936/
  2. https://www.internetmedicin.se/behandlingsoversikter/endokrinologi/d-vitaminbrist/
 

Om Petra Mikaelsson

I grunden intresserad av kroppen och själen. Undersköterska, hälsocoach från Paleo Institutet, utbildad i Tyskland inom skolmedicin och funktionsmedicin till ett tyskt statligt certifikat som man kan översätta till naturläkare. Dvs skolmedicinsk kunnande om kroppen, biokemi och hur många mediciner fungerar. Mitt val inom funktionsmedicin är att koncentrera mig på tarmhälsa efter en massa år då jag fokuserat på matintoleranser, hormoner och ämnesomsättningen. Till min hjälp har jag funktionsmedicinska tester, utvärdering av symptom olika tillskott och metoder som baserar på studier och traditionell medicin. Jag anser att de metoderna som riktar sig mot sömn, avslappning och bra rörelse är extra viktiga. Detta för att kunna arbeta på djupet och verkligen nå de orsaker som gett symptom. Ett av mina ledord är ödmjukhet inför min klients önskemål och känslor, mitt intresse för hur just den personen jag möter ska kunna må bättre, snabbt men även långsiktigt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.